Woning

Woonhuis beveiliging

Woonhuis beveiliging

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Hoe voorkomt u dat? Met sloten van hoge kwaliteit, maar ook met een goed beveiligingssysteem. Zoals een betrouwbaar alarmsysteem en camerabewaking. Zodat u met een gerust hart van huis of naar bed kunt gaan.

De beste soorten woonhuis beveiliging

Beveilig deuren en ramen

Jouw deuren kun je op allerlei manieren beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidssloten, een beveiligingsstrip, een kierstandhouder en een bijzetslot. Voor het beveiligen van ramen zijn er barrièrestangen, dievenklauwen, raamboompjes en bijzetsloten. Op zoek naar bedrijven die je goed kunnen adviseren over hang- en sluitwerk en die het ook kunnen aanbrengen voor je? Ga naar de website van Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Installeer een inbraakalarm

Een inbraakalarmsysteem is een elektronisch veiligheidssysteem (desgewenst draadloos) dat de aanwezigheid van een indringer waarneemt en dan een signaal afgeeft. Dit kan een alarm op locatie zijn, of een stil alarm waarbij jij of een speciale dienst op afstand wordt gewaarschuwd.

Borg-gecertificeerde meldkamer

Kies je voor een alarmsysteem met een melding naar een alarmcentrale, kies dan bij voorkeur voor een Borg-gecertificeerde meldkamer. Voordeel hiervan is dat je dan de melding mag doorgeven aan de politie. Daarnaast kom je mogelijk in aanmerking voor korting op de inboedelpremie.

Registreer en markeer je bezittingen

Wordt er onverhoopt toch bij je ingebroken, dan helpt het als jouw kostbare spullen geregistreerd of gemarkeerd zijn. Wordt de buit elders teruggevonden, dan kun je jouw spullen eenvoudig herkennen en kan de politie de goederen weer bij je thuis bezorgen.

Koop vandaag nog Woonhuis beveiliging

Ben je geïnteresseerd in goede woonhuis beveiliging? Check snel de website van Beveiligdnederland.nl voor hun fantastische producten en advies. Dus wacht niet langer en bezoek vandaag nog de website van Beveiligd Nederland!

Categories:
Woning
You Might Also Like

Leave A Reply